Susurluk’ta Cemal Süreya Şiir Dinletisi
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Park 2 No’lu Çay Bahçesinde, Cemal Süreya anısına düzenlenen şiir etkinliğine katıldı.
Susurluk Belediyesi ve Kent Konseyinin birlikte düzenlediği, Susurluk Müzisyenler Kültür Sanat ve Dayanışma Derneğinin katkı sağladığı şiir dinletisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı Cemal Süreya’nın “Sana Giden Yollar”, Belediye Meclis Üyesi Murat Kula “Fotoğraf”, Kent Konseyi Başkanı Dr. Luiz Erpınar “Öp Beni Sonra Doğur”, Yüce İnan “Sekiz On Vapuru”, Saadet Korur “Aşk”, Sabahattin Şakar “Sayım”, Berk Kömürcü “ Üvercinka”, Sonay Kutanis “Cigaramı Attım Denize”, Mert İzgeç “Dikkat Okul Var”, Emre Filiz “Dilekçe” ve Öznur Ceylan da “Kadın Giderse” isimli şiirlerini müzik eşliğinde okuyarak dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.
Kültürel çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini ifade eden Başkan Güney, emeği geçenlere teşekkür etti.