İskilip’te Uyuşturucu ile Mücadele Sempozyumunun 1. Günü Tamamlandı
Sempozyum İskilip Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye’nin sayılı profesörlerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Prof. Dr. Ali Çayköylü ve Prof. Dr. Hamit Hancı’nın kongre Başkanlığında gerçekleştirilen sempozyuma halkın katılımı yüksek oldu.
İskilip Belediyesi Atatürk orman çiftliği toplantı salonunda organize edilen sempozyuma çok sayıda davetli katıldı. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ve Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Hasan Tahsin Gökcan ve daire amirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Sempozyumun 1. günü sonrası bir açıklama yaparak memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Ali Sülük “Uyuşturucu ile Mücadelede Bilim İskilip/2021”isimli sempozyumumuzun ilk gününü bitirmiş bulunmaktayız. Bu önemli sempozyuma ev sahipliği yapmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Organizasyona katkılarından dolayı, kongre divanına, Sempozyum Başkanlarımız Prof. Dr. Sayın Ali Çayköylü, Prof. Dr. Sayın Hamit Hancı ve düzenleme kuruluna, katılımlarından dolayı Çorum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi’ye, Ankara Vali Yardımcısı Sayın Dr. Ayhan Özkan’a, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Sayın Hasan Tahsin Gökcan’a, değerli katılımcılara ve tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.