Yereli Genele Taşıyacak, Sesinizi Duyuracağız

Belediyehaber.Net olarak, şimdiye kadar örneği bulunmayan bir içerik ve anlayışla başladığımız yayın faaliyetimizde, odaklanacağımız konulardan biri de, yerel yönetimler ve hizmetleri konusunda söyleyecek sözüm var diyen yerel gazeteciler, belediye çalışanları ve akademisyenler gibi değerlerin görüşlerine bu bölümde yer vermeyi planlıyoruz.

Bu bölümde gerek köşe yazısı, gerek düz yazı formatında olsun gönderilen yazılardan yayın prensiplerimize uygun olanlara yer vereceğiz.

Yapacağımız bu çalışma, sahip olduğumuz sosyal sorumluluk anlayışının bir sonucu olacaktır. Ve inanıyoruz ki bu çalışmamız da “Belediyeleriyle Güçlü Türkiye” mottomuza uygun olarak Türk mahalli idareciliği anlayışında farkındalık yaratacak, ülkemize ve belediyeciliğimize güç katacaktır.