Belediye Haber Belediye Haber
Belediye Haber Belediye Haber
  • Gündem Haberleri
    Yerel Yönetim Genel Gündem Ekonomi Diğer

    Avrupa Hareketlilik Haftası Şehri Keşfetmeye Çağırıyor

    UCLG Yönetim Kurulu Brüksel Kent Zirvesi’nde Yapıldı

    TBB Genel Sekreteri Basın Mensuplarıyla Buluştu

    Deprem Sonrası Tarım ve Kırsal Kalkınma İstişare Edildi

    Türkiye Mavi Bayraklı Plaj Sayı ile 3. Sırada

    Azerbaycan Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu

    AFAD ve Kızılay’a Yapılan Bağışlara Vergi İndirimi Uygulanacak

    Deprem Nedeniyle Yapılacak Alımların Limiti Artırıldı

    Hangi Borçların Yapılandırılacağı Açıklandı

    Meteoroloji 2022’nin “En”lerini Açıkladı

    Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik

    Atık Ara Depolama Tesisleri Tebliği Yayımlandı

  • Belediye Haberleri
    Altyapı - Çevre Kültür - Sanat Kadın - Aile Gençlik - Spor Sosyal - Ekonomik Diğer Faaliyetler

    Çankaya’da İklim Krizine Farkındalık Panayırı

    Zehirli Ambalajlar Yerini Organik Gübreye Bıraktı

    Karatay’da “Sıfır Atık Tiyatrosu” Yeni Eğitim-Öğretim Dönemiyle Yeniden Başladı

    Kültür ve Sanat Akademisi Kursları Başlıyor

    Konya’da Mistik Müzik Festivali Rüzgarı Esiyor

    Bilecik Sanat Akademisi Kayıtları Başladı

    AÇEV İş Birliği ile “Anne Destek Programı” Başlıyor

    Kadınlar Bu Kurslarla Meslek Sahibi Oluyor

    Türk Dünyasının Girişimci Kadınları Kocaeli’de Buluşuyor

    Canik’i Bilim ve Teknoloji Heyecanı Saracak

    Oyuncak Kütüphanesi Miniklerin Yanında

    İzmir Spor Okullarında Yeni Dönem Başladı

    Özel Öğrenciler Kampta İzcilikle Tanıştı

    BOZTRAM’la Ulaşımda Engel Yok

    Depremzedeler için “Diyarbakır Türküleri ile Moral Etkinliği”

    Sokak Hayvanları İçin Otomatik Suluk

    Türkiye’de Bir İlk: Hayvanat Bahçeleri ve Doğal Yaşam Parkları Çalışma Toplantısı

    “Bilimin Rehberliğinde Depreme Dayanıklı Kent” Paneli Düzenlendi

  • Belediyecilik Köşesi
    Vatandaş Rehberi Biliyor Musunuz

    Belediyelerde Kimler Çevre Görevlisi Olabilir?

    Nikah (Evlendirme) İşlemleri

    Cenaze, Defin ve Mezarlık İşleri

    Tarla, Bahçe ve Kargir Evlere İşyeri Ruhsatı Verilebilir mi?

    Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinde İlk Taksit Dönemi Bitiyor

    Belediyelerin Sosyal Yardımları İçin Elektronik Başvuru Sistemi

  • Yerelin Sesi
    Ropörtajlar Yazılar

    Röportajlarla Farkındalık Yaratacağız

    Belediyeleriyle Güçlü TÜRKİYE!

    Şirket İşçileri Belediye Kadrolarına Geçerse Ne Değişir?

    Maktu Mesailer ve Harcırahın Değer Kaybı

    Üniversiteli İşçilerin Statü Değişikliği Beklentisi Sürüyor

  • Belediye İlanları
    İhale Sınav Hibe

    Elmalı Belediyesi: Beton Parke, Bordür, Oluk ve Kemer Taşı Döşenmesi Yapım İşi

    Melikgazi Belediyesi: Yaya Yolu Yapım İşi

    Zile Belediyesi: Parke Yol ve Tretuvar Yapım İşi 

    Fatih Belediyesi: İlk Defa Atanmak Üzere Zabıta Memuru Alım İlanı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi: İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alım İlanı

    Nazilli Belediyesi: İlk Defa Atanmak Üzere Sözleşmeli Personel Alım İlanı

    2022 K-City Network Programı Başvuru Çağrısı

    Şehir Eşleştirme-II Yeşil Bir Gelecek için Eşleştirme Hibe Programı AB Yerel Yönetimleri Listesi

    Avrupa Yerel Demokrasi Haftası 2022 Yılı Başvuruları Açıldı

  • Yaşam
    Doğa Kültür Sanat Tarih Turizm

    3000 Yıllık Bir Medeniyetin İzinden: Likya Yolu

    Ağlayan Kaya (Niobe Kayası) Efsanesi

    Türkiye’nin En Güzel Mavi Bayraklı Plajları

    İstanbul’un En Eski 10 Pasajı

    İstanbul’a Farklı Bir Bakış Yeri: “Pierre Loti”

    Osmanlı Tarihini Takip Edebilme İmkânı Sunan Sanat: Minyatür Sanatı

    İstanbul’un En Eski 10 Pasajı

    İstanbul’a Farklı Bir Bakış Yeri: “Pierre Loti”

    Tarihi Değiştiren Arkeoloji Hazinesi: Göbeklitepe

    Coğrafı Konumu ile Önemli Olan Liman Kenti: Phaselis Antik Kenti

    Yılandan Kaçamayan Kralın Kızı Efsanesi: Mersin Kızkalesi

    Ticaret ve Liman Kenti: Side Antik Kenti

  • Yazarlar
 
Özel Öğrenciler Kampta İzcilikle Tanıştı 25 Eylül 2023
BOZTRAM’la Ulaşımda Engel Yok 25 Eylül 2023
Canik’i Bilim ve Teknoloji Heyecanı Saracak 25 Eylül 2023
AÇEV İş Birliği ile “Anne Destek Programı” Başlıyor 25 Eylül 2023
Depremzedeler için “Diyarbakır Türküleri ile Moral Etkinliği” 25 Eylül 2023
Next
Prev
Gündem Haberleri Genel Gündem

Kademeli Normalleşme Tedbirlerinin Detayları Belli Oldu

27.06.2021 Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; salgının genel seyrinin ve Sağlık Bakanlığı ile Koronavirüs Bilim Kurulunun önerilerinin değerlendirilmesi sonucunda Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda belirlenmektedir.  […]

28 Haziran 2021 0 Yorum
 Kademeli Normalleşme Tedbirlerinin Detayları Belli Oldu

27.06.2021

Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; salgının genel seyrinin ve Sağlık Bakanlığı ile Koronavirüs Bilim Kurulunun önerilerinin değerlendirilmesi sonucunda Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda belirlenmektedir. 

Bu çerçevede salgınla mücadelede sıkı tedbirlerin alındığı 14 Nisan 2021 – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanan kısmi ve tam kapanma dönemleri sonrasında 17 Mayıs 2021 tarihinden bu yana etaplar halinde “kademeli normalleşme” süreci yürütülmektedir.  

Kademeli normalleşme döneminde gerek aziz Milletimizin tedbirlere uyum noktasındaki sağduyulu ve fedakârcayaklaşımının gerekse son zamanlarda ciddi bir ivmelenme yaşanan aşılama faaliyetlerinin etkisiyle salgının seyrinde nispi düşüş/yatay seyir izlendiği kamuoyunun malumudur. 

Öte yandan hep birlikte elde edilen bu başarının sürdürülmesi, salgının yayılımının kontrol altında tutulması ve ivmelenen aşılama faaliyetleri ile birlikte kalıcı normalleşmenin sağlanması için salgın tedbirlerine riayet etmek önümüzdeki dönemde de önemini korumaktadır.  

Bu doğrultuda salgının seyrinde yaşanan gelişmeler ile Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan 21 Haziran 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde ele alınarak; kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabı kapsamında aşağıdaki tedbirlerin 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren hayata geçirilmesi gerektiği değerlendirilmiştir.  

1. SOKAĞA ÇIKMA ve ŞEHİRLER ARASI SEYAHAT KISITLAMALARI  

01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’e kadar sürdürülecektir. 

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.  

2. İŞ YERLERİNİN FAALİYETLERİ 

Tüm iş kolları ve faaliyet alanlarında, salgınla mücadelenin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde kendi iş kolu/faaliyet alanı için belirlenmiş tüm tedbir ve esaslara uyulması kaydıyla;   

2.1- Halihazırda faaliyetlerine ara verilmiş durumda olan tüm iş yerleri, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tekrar faaliyet gösterebileceklerdir.  

2.2- Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir. 

2.3- Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirtilen masa ve/veya sandalyeler arasındaki mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren yeme-içme yerlerinin açık veya kapalı alanlarında aynı masada aynı anda bulunabilecek kişi sayısına dair kısıtlamalar uygulanmayacaktır.  

2.4- Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş vb. oyunların oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade edilecektir. 

2.5- Sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tüm iş yerleri; ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenmiş olan açılış-kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet gösterebilecektir. 

2.6- Halihazırda konaklama tesislerinde saat 22.00’de, diğer yerlerde ise saat 21.00’de sona eren müzik yayınları (canlı icra edilenler de dahil), bu konuda yeni bir karar alınıncaya kadar 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren saat 24.00’e kadar yapılabilecektir.

2.7- Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirlenen kural ve esaslara uymak kaydıyla park, bahçe, kamp alanı, piknik/mesire alanı gibi yerlere dair ilgili genelgelerimizle getirilen ilave kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kaldırılacaktır. 

2.8- Salgının yayılımı açısından çok ciddi risk oluşturması nedeniyle faaliyet konusu nargile salonu/kafesi olan iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmeye devam edilecek ve konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacaktır. 

3. TOPLANTI/ETKİNLİKLİKLER İLE NİKAHLAR/DÜĞÜNLER  

Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde her bir etkinlik/faaliyet ile ilgili olarak belirlenmiş kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla; 

3.1- STK’lar, sendikalar, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, kooperatif ve birliklerin genel kurul dahil geniş katılımlı tüm etkinlikleri ile her türlü toplantı, gösteri veya yürüyüşleri için halen geçerli olan kişi başına asgari açık alanlarda 4 m², kapalı alanlarda 6 m² yer ayrılarak yapılmasına dair uygulama aynı şekilde sürdürülecektir. 

3.2- Nikah ve Düğün merasimlerinde; 

– Yiyecek/içecek ikramı yapılabilecektir. 

– Canlı müzik icrası da dahil olmak üzere müzik yayını saat 24.00’e kadar yapılabilecektir. 

– Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan “düğün sırasında sosyal mesafenin korunamayacağı oyun, dans, halay ya da gösteri yapılmamalıdır” hükmü doğrultusunda, Sağlık Bakanlığınca bu konuda yeni bir tavsiye kararı alınıncaya kadar düğün ve nikahlarda ancak fiziki mesafe kuralına aykırılık teşkil etmeyecek şekildeki oyun, dans, halay ya da gösteriler yapılabilecektir. 

– Nikah/düğün merasimlerinde (kapalı yerler için halen uygulanmakta olan kişi başına asgari 6 m² yer bulunması şartı dışında) katılımcı sınırlamasına gidilmeyecektir. 

– Köy düğünlerine 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren izin verilecek olup, belirtilen tarihten itibaren sokak düğünlerine (il, ilçe ve beldelerde) izin verilip verilmeyeceği İl/İlçe Hıfzıssıhha Kurullarında kararlaştırılacaktır. 

– Sünnet, nişan ve kına gibi etkinliklere ise daha önceden duyurulduğu üzere 1 Temmuz 2021 tarihinden sonra izin verilecektir. 

3.3- Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere kişi başına asgari açık alanlarda 4 m², kapalı alanlarda 6 m² yer bırakılmak ve Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirtilen kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe prensiplerine uyulmak kaydıyla izin verilecektir.  

4. TOPLU ULAŞIM TEDBİRLERİ 

Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde toplu taşıma ile ilgili olarak belirlenmiş kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla; 

4.1- 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren şehir içi ve/veya şehirler arası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu/koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecektir. 

4.2- 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler/çocuklarımızın şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanmalarına dair kısıtlamalar 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren kaldırılacaktır.  

5. KONAKLAMA TESİSLERİNE DAİR TEDBİRLER 

5.1- Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde getirilen tüm kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmak kaydıyla; konaklama tesislerine yönelik ilgili genelgelerimizle getirilen kısıtlama ve tedbirlerin uygulanmasına son verilecektir. 

5.2- Konaklama tesislerinin açık veya kapalı alanlarında düzenlenecek olan eğlence ve etkinliklerde, fiziki mesafe kuralının yanı sıra faaliyet konusuna göre Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan diğer usul ve esaslara uyulması sağlanacaktır.   

5.3- İşletmecileri tarafından konaklama tesisleri içerisindeki alanlarda (restoran, kulüp vb.) yoğunlaşmanın önüne geçilebilmesi ve fiziki mesafe kurallarının uygulanabilmesi için her türlü tedbir alınacaktır.

6. KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA MESAİ  

6.1- Temel usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde belirlenecek şekilde; kamu kurum ve kuruluşlarında halihazırda uygulanmakta olan 10.00 – 16.00 mesai uygulaması sona erdirilerek 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren normal mesai düzenine geri dönülecektir. Kamu kurum ve kuruluşları için günlük çalışmanın başlama ve bitiş saatleri ile öğle dinlenme süresi bölgelerin ve hizmetin özelliklerine göre valilerce tespit edilecektir.  

7. SINIR KAPILARINDA UYGULANACAK TEDBİRLER    

7.1- Ülkemize girişte sınır kapılarında uygulanacak tedbirlere ilişkin 31.05.2021 tarih ve 8832 sayılı genelgemizle getirilen düzenlemelerde aşağıdaki değişiklikler hayata geçirilecektir; 

– Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan ülkemize gelen kişiler ile son 14 günde bu ülkelerde bulunduğu anlaşılan kişilere yönelik zorunlu karantina uygulamasına son verilecek ve bu kapsamdaki kişilerin ülkemize girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu ibrazı yeterli görülecektir. 

– Afganistan ve Pakistan’dan ülkemize gelen kişiler ile son 14 günde bu ülkelerde bulunduğu anlaşılan kişilere yönelik zorunlu karantina uygulamasının süresi 10 güne düşürülecek ve karantinanın 7’nci gününde uygulanan PCR testinin negatif çıkması halinde zorunlu karantina uygulaması sonlandırılacaktır. PCR testinin pozitif çıkması halinde ise Sağlık Bakanlığı COVİD-19 rehberi doğrultusunda hareket edilecektir. 

– Bu şekilde ülkemize gelen ve zorunlu karantinaya tabi olan kişiler Valiliklerce belirlenen yurtlarda karantinaya alınabileceği gibi karantina oteli olarak hizmet veren konaklama tesislerinde de karantinaya tabi tutulabilecektir. Karantina otelleri, konaklama ücretleri, bu kişilerin sınır kapılarından transferleri vb. hususlara ilişkin usul ve esaslar Valiliklerce belirlenecek ve ilan edilecektir. 

7.2- Sınır kapılarımızdan girişte azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu ibraz edemeyen vatandaşlarımıza sınır kapılarında PCR veya hızlı antijen testi uyguladıktan sonra ikametlerine gitmelerine izin verilecek ve test sonucu pozitif çıkanların ikametlerinde izolasyona alınmaları sağlanacaktır. 

8. GENEL ESASLAR 

8.1- Valilik ve Kaymakamlıklarca, Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde her bir iş kolu/faaliyet alanına ilişkin ayrı ayrı belirlenmiş olan tedbir, usul ve esasların ilgili iş yeri yetkilileri ve çalışanlarına hatırlatılmasına dair bilgilendirme faaliyetlerine ağırlık verilecektir. 

8.2- Gerek Bakanlığımızın ilgili Genelgeleri gerekse Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirlenen tedbir, usul ve esaslar çerçevesinde, önümüzdeki dönemde Vali ve Kaymakamlarımızın koordinesinde kolluk kuvvetlerinin azami düzeyde kapasite ile katılım gösterdiği (diğer kurum ve kuruluşların personeli/görevlileri ile takviye edilmiş şekilde) yoğunlaştırılmış denetimler gerçekleştirilecektir. 

8.3- Yürütülecek her türlü denetim faaliyetinde iş yeri sahipleri/çalışanları ile vatandaşlarımızı kurallara uymaya/sorumlu davranmaya nezaketle davet eden rehberlik edici bir yaklaşım sergilenecek olup, kurallara aykırılıklarda ısrar, tekerrür, kuralların esaslı ihlali gibi suistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde ise gerekli idari/adli işlem tesisinden imtina edilmeyecektir. 

Yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27’nci ve 72’nci maddeleri uyarınca İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulları kararlarının ivedilikle alınması, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmayacak.

Süleyman SOYLU 

Bakan 

Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin
0 Paylaşımlar
Etiketler:Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı Normalleşme Tedbirleri
Previous post
Next post

Yorum yazın Cancel reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Son Eklenenler
Belediye Haberleri

Özel Öğrenciler Kampta İzcilikle Tanıştı

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

BOZTRAM’la Ulaşımda Engel Yok

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Canik’i Bilim ve Teknoloji Heyecanı Saracak

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

AÇEV İş Birliği ile “Anne Destek Programı” Başlıyor

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Depremzedeler için “Diyarbakır Türküleri ile Moral Etkinliği”

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Kültür ve Sanat Akademisi Kursları Başlıyor

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Şehzadeler’de Teknofest’e Ücretsiz Ulaşım

25 Eylül 2023
Belediye İlanları

Fatih Belediyesi: İlk Defa Atanmak Üzere Zabıta Memuru Alım İlanı

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Konya’da Mistik Müzik Festivali Rüzgarı Esiyor

25 Eylül 2023
Belediye Haberleri

Oyuncak Kütüphanesi Miniklerin Yanında

25 Eylül 2023
Diğer Haberler

Oto Galeri Sitesi İçin Hazırlıklar Başladı

13 Mart 2023

Tarsus Belediyesi Meclisine getirilen ve üç kez reddedilen Oto Galericiler Sitesi için esnafların feryadına kayıtsız kalmayan Tarsus Belediye Başkanı Dr.

Kaş Belediyesi’nden Kumluca’ya Yardım Eli

14 Aralık 2022

Kaş Belediyesi ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine yardım eli uzattı.

Bakan Soylu, Silivri’de

24 Ağustos 2022

Silivri’yi ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; muhtarlar, vakıf ve dernek başkanları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, iş insanları ve vatandaşlarla

Belediye Haber Belediye Haber

Harbiye Mah. Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet CaddesiÇankaya / ANKARA

03124738428

03124738429

[email protected]

Haber Gönder

Gündem

Yerel Yönetim
Genel Gündem
Ekonomi
Diğer

Belediyecilik Köşesi

Vatandaş Rehberi
Biliyor Musunuz?

Yaşam

Doğa
Kültür Sanat
Tarih
Turizm

Belediye Haberleri

Alt Yapı - Çevre
Kültür - Sanat
Kadın - Aile
Gençlik - Spor
Sosyal - Ekonomik
Diğer Faaliyetler

Belediye İlanları

İhale
Hibe
Sınav

Yerelin Sesi

Röportajlar
Yazılar

Hızlı Erişim

Hakkımızda
Künye
İletişim
Haber Gönder

YAZARLAR

Belediyeleri ilgilendiren güncel haberler ile belediyelerimizin yürüttükleri çalışmalara yönelik haberlerin tek adresi. Belediye Haber platformunda; belediyehaber.net haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. Aykırı işlem yapan kişi/kişiler için yasal başvuru hakkı saklı tutulmaktadır. BelediyeHaber’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  • Akdeniz Bölgesi
  • Doğu Anadolu Bölgesi
  • Ege Bölgesi
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi
  • İç Anadolu Bölgesi
  • Karadeniz Bölgesi
  • Marmara Bölgesi
  • Büyükşehir Belediyeleri
  • Büyükşehir İlçe Belediyeleri
  • İl Belediyeleri
  • İlçe Belediyeleri
  • Belde Belediyeleri
Belediye Haber 2023. Tüm hakları saklıdır.