Sakarya Büyükşehir’den Bisiklet Vadisi’ne Şampiyona Boyunca Ücretsiz Ulaşım
23 Ekim ve 31 Ekim tarihleri arasında Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek BMX Dünya Kupası yarışlarına ilişkin Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceği açıkladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 23 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek BMX Dünya Kupası yarışlarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini açıkladı. Bu kapsamda 9 gün boyunca Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek bisiklet şölenine vatandaşlar Demokrasi Meydanı’ndan, Kampüs’ten ve Orta Garaj’dan ücretsiz olarak şampiyona alanına ulaşım sağlayabilecek.
Hafta Boyunca Vadi’ye Ücretsiz Ulaşım
Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “23 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek 4 BMX Dünya Kupası, 4 MTB CUP yarışı, Sakarya Expo, konserler ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı bisiklet şölenine ücretsiz otobüs seferleri düzenliyoruz. Şampiyona alanına Çarşı’dan gelmek isteyen vatandaşlarımız için Demokrasi Meydanı’ndan gün boyunca 08.00’dan 22.00’a kadar ring seferlerimiz olacaktır. Şampiyona alanına Kampüs’ten gelmek isteyen vatandaşlarımızı 22-K numaralı belediye otobüsü hattımız, Orta Garaj’dan gelmek isteyen vatandaşlarımızı ise 22-C, 22-D ve 23 numaralı belediye hatlarımız ücretsiz olarak şampiyona alanına ulaşımını sağlayacaktır. 22-K, 22-C, 22-D ve 23 numaralı belediye hatlarımızın sefer saatlerine ve güzergâhlarına SAKUS uygulaması ve www.sakarya.bel.tr adresi üzerinden ulaşılabilirler. Tüm vatandaşlarımızı hafta sonu ve gelecek hafta boyunca sürecek bisiklet şölenine davet ederiz” ifadelerine yer verildi.